Curs Epidemiologia de camp, l’experiència de la COVID-19

Curs Epidemiologia de camp, l’experiència de la COVID-19

El laboratori de Referència de Catalunya finança beques pel curs certificat per la UPF Barcelona School of Management “Epidemiologia de camp, l’experiència de la COVID-19”


L’LRC aposta pel valor afegit que aporta la formació continuada en l’àmbit de la recerca i vol posar també el seu granet de sorra al panorama actual.

Si ets un professional sanitari amb formació en epidemiologia i salut pública i treballes en una institució sanitària relacionada amb la gestió de la pandèmia, t’interessarà saber que el Laboratori de Referència de Catalunya ofereix 10 beques per al “Curs d’Epidemiologia de camp, l’experiència de la COVID-19” certificat per la UPF Barcelona School of Management.

L’objectiu del curs, que s’iniciarà el 8 de febrer, és entendre els principis teòrics i operatius de l’epidemiologia de camp especialment aplicada a la investigació de brots i al control de malalties transmissibles. 

Consulta el programa i les seves bases a: Curs d'Epidemiologia de camp, l'experiència de la COVID-19 | UPF Barcelona School of Management