Nova Cap de Servei dels laboratoris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Nova Cap de Servei dels laboratoris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

La Dra. Núria Giménez és la nova Cap de Servei als laboratoris de la Corporació de Salut del Maresme – Hospitals de Blanes i Calella.

És llicenciada i doctora en Medicina i Cirurgia. Es va especialitzar via MIR en Bioquímica Clínica a l'Hospital Clínic de Barcelona, on va rebre en finalitzar el Premi Fi de Residència. Ha treballat com a especialista d'urgències i metge adjunt a diversos hospitals de renom arreu de Catalunya, també en l'àmbit de la Docència i Investigació. És Diplomada en "Direcció de Serveis Integrats de Salut" i va realitzar un Màster en "Disseny i Estadística en Ciències de la Salut". Per a ella, és un honor i un repte pertànyer al món sanitari, on els professionals estan compromesos amb valors com l’ètica a la pràctica professional, el seu treball assistencial i el respecte vers els pacients i els altres professionals.

És membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals, ha publicat més de 75 articles científics que han rebut més de 2000 citacions, ha participat en més de 200 comunicacions a congressos i ha dirigit, entre altres projectes, 3 tesis doctorals. Actualment, és professora associada en el Departament de Farmacologia, terapèutica i toxicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.