L’LRC al congrés científic de medicina de laboratori més important d’Europa

EuroMedLab.jpg

Professionals de l’LRC presenten pòster al congrés científic de medicina de laboratori més important d’Europa, 23è Congrés EuromedLab, on es presenten les últimes novetats en medicina del laboratori. Aquest any s’ha celebrat a la Ciutat Comtal.

An usual case of Pheocromocytoma, presenta un cas molt poc freqüent de feocromocitoma, que va debutar com emergència hipertensiva, simulant un infart amb fallida cardíaca. Aquest pòster fou presentat per una de les nostres especialistes en Anàlisis Clíniques de l’LRC, la Dra. Marta de Ramon, amb col·laboració de l’Hospital del Mar.

Influence of platelet – rich frozen plasma on the results of basic coagulation, on s’analitza l’estabilitat del temps de protrombina i de la tromboplastina parcial activada, i es conclou que els resultats amb plasma congelat no afecten els resultats de les proves bàsiques de coagulació. Aquest últim amb col·laboració d’altres professionals de l’LRC, fou presentat per una de les nostres facultatives d’Hematologia i Hemoterapia, la Dra. Isabel Puig – Pey.

A la foto Isabel Puig-Pey i Marta de Ramon, respectivament.